Σπουδαία διάκριση για την χώρα μας στο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου και στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Ο Απόστολος Χρήστου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 24.39.
Ο Χρήστου κυριάρχησε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που γίνεται στο Βελιγράδι.
Η Ελλάδα ωστόσο είχε και δεύτερο αθλητή που ανέβηκε στο βάθρο καθώς και ο Ευάγγελος Μακρυγιάννης τερμάτισε στην τρίτη θέση με 24.74 και έτσι πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Δεύτερος τερμάτισε ο Κσαβέρι Μάσιουκ με 24.63.
Έτσι η Ελλάδα έφτασε τα 11 μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου με τους δύο πρωταθλητές μας να προσθέτουν ακόμη δύο μετάλλια για την «γαλανόλευκη».
Ο Γάλλος σταρ των Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα παλεύει με τον χρόνο και τους τραυματισμούς, ενώ η «μαγική» προϋπόθεση των 65 αγώνων για τα ατομικά βραβεία απειλεί ξανά τη σεζόν του.
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League