Ξεκινούν εκτεταμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας
Στόχος του έργου, η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
Με στόχο να αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας, άρχισαν εκτεταμένες εργασίες κατόπιν της υπογραφής της σχετικής σύμβασης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Το έργο προβλέπει εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης των υφιστάμενων τεχνικών έργων, όπως επίσης καθαρισμούς τάφρων, κλαδοκοπές και την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε σημεία που έχει υποδείξει η υπηρεσία σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας. Μεταξύ άλλων, θα γίνουν εκτεταμένες συντηρήσεις και στο δευτερεύων Εθνικό δίκτυο και συγκεκριμένα στα οδικά τμήματα:
- Ε.Ο 48: Λιβαδειά – Αράχωβα – όρια νομού.
- Ε.Ο 44: Θήβα –Χαλκίδα- όρια νομού.
- Ε.Ο 3: Ερυθρές – Θήβα-Λιβαδειά -Χαιρώνεια -Παρόρι – όρια νομού.
- Ε.Ο 29: Δίστομο – Στείρι- Όσιος Λουκάς.
Ο Προϋπολογισμούς του έργου είναι 4.200.000 ευρώ
Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ξεκινούμε μια σειρά παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας, ώστε να ασφαλτοστρωθούν ξανά όσα οδικά τμήματα παρουσιάζουν προβλήματα και για να συντηρηθούν υφιστάμενα τεχνικά έργα.
Ο αρχικός προϋπολογισμούς του έργου είναι 4.200.000 ευρώ και με αυτό το κονδύλι θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε πολλά σημειακά προβλήματα που εντόπισαν οι υπηρεσίες μας, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας για κατοίκους και επισκέπτες της Βοιωτίας».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης τόνισε: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια, συντηρώντας τα υφιστάμενα οδικά δίκτυα, αρμοδιότητας της Π.Ε. Βοιωτίας. Οι συντηρήσεις είναι εκτεταμένες και σίγουρα δημιουργούν στους οδηγούς καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας. Σημαντικότερος παράγοντας ασφάλειας, όμως, είναι η τήρηση του Κ.Ο.Κ. από όλους και η πειθαρχία στους κανόνες ασφαλούς οδήγησης».
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-127x85.jpg)
































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442