Ελίασον: «Φανταστική στιγμή της καριέρας μου, ελπίζω να κληθώ ξανά στην εθνική»
Ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την εθνική Σουηδίας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για τις πρώτες του συμμετοχές με το εθνόσημο
Ο Νίκλας Ελίασον, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Σουηδίας, και κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές με το εθνόσημο στα δύο φιλικά της ομάδας του κόντρα σε Δανία και Σερβία.
Μιλώντας στο FotbollDirekt, ο 28χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ δήλωσε περήφανος για αυτή την στιγμή της καριέρας του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κληθεί ξανά από τον Γιον Νταλ Τόμασον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για το πώς αισθάνεται: «Όπως είπα, θέλαμε να κερδίσουμε, όχι να μείνουμε με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πολύ σε αυτή την εθνική ομάδα υπό της οδηγίες του Γιον, πιστεύω σθεναρά στις ιδέες του και τον τρόπο που θέλει να παίζουμε. Πήρα πολλά αυτές τις μέρες και ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».
Για το αν θα μπορούσε η κλήση του στην εθνική να γίνει νωρίτερα: «Φυσικά θα ευχόμουν να κάνω νωρίτερα ντεμπούτο, αλλά είχα πάντα την επιθυμία και είναι απολύτως φανταστικό τώρα. Πάλευα όλο αυτόν τον καιρό για να φτάσω εδώ. Αυτή η στιγμή της καριέρας μου είναι φανταστική, είμαι πολύ περήφανος. Η καριέρα μου είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά τώρα είναι απίστευτα χαρούμενος και περήφανος».
Για το ότι έγινε αλλαγή ενώ η Σουηδία ήταν μπροστά με 0-1 στο ματς με τη Δανία: «Πρέπει να ρωτήσεις τους προπονητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι θετικός και να στηρίζω την ομάδα με κάθε τρόπο. Δεν ξέρω γιατί απέναντι στη Σερβία δεν ήμουν βασικός. Αλλά σέβομαι την απόφαση. Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω δύο συμμετοχές στη σειρά, αν και ήλπιζα ότι θα κερδίζαμε».
Για τα επόμενα παιχνίδια της Σουηδίας τον Σεπτέμβριο κι αν περιμένει κλήση: «Θα πρέπει να ρωτήσεις τον Γιον Νταλ Τόμασον και τους προπονητές, αλλά ήταν φανταστικά και βέβαια ελπίζω να παίξω ξανά στο μέλλον. Αλλά είναι δουλειά των προπονητών να επιλέξουν την ομάδα».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Πλέον ο τίτλος στο Challenge Cup Γυναικών θα κριθεί την Τετάρτη (18/3, 19:00) στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ επί των Ιταλίδων για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο Αλ-Κελαϊφί σκόπευε να επιστρέψει στο Παρίσι από τη Ντόχα όπου βρίσκεται για να δει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τσέλσι, όμως εγκλωβίστηκε λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.
Τη δεύτερη ήττα στον όμιλό της, αυτή τη φορά από την Κροατία, γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2027.
Μια εικόνα και -εν προκειμένω- ένας πίνακας, αποτελεί και μια ακόμη απόδειξη για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης με την σύγκριση απλά να μην… υπάρχει – Ο Ολυμπιακός 24 και οι υπόλοιποι «μάχη» στο… 4.