Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Europa Conference League, με τους «ερυθρόλευκους» να γίνονται η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποκλίθηκε στους Πειραιώτες για την τεράστια επιτυχία τους, τονίζοντας πως έζησε τον τελικό της «Opap Arena» με ένα είδος υπερηφάνειας, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε φέτος με τον ΠΑΟΚ, έχει ανέβει επίπεδο.
Τι δήλωσε ο Λουτσέσκου
«Έζησα τον τελικό μ’ ένα είδος περηφάνιας. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει τώρα. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πολύ μπερδεμένο. Για όλα όσα συμβαίνουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει πολύ σε σχέση με την πρώτη θητεία μου. Όλες οι ομάδες έχουν επενδύσει πολύ και βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο εν λόγω Μέσο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.