Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην «Corriere dello Sport» η Κάλιαρι είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Στο ίδιο επίσης ρεπορτάζ, αναφέρεται πως, ο Ιταλικός σύλλογος έχει βάλει στο στόχαστρο του τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.
Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής (31/5) ο τίτλο της για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι: «Η Κάλιαρι αιφνιδιάζει με τον Λουτσέσκου».
Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο της «Corriere dello Sport»:
«Απέρριψε πρόταση της Μπεσίκτας ο Λουτσέσκου»
Αρνητική απάντηση σε πρόταση της Μπεσίκτας έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.
Συγκεκριμένα, ο Ουμούτ Εκέν κάνει λόγο για συνάντηση του προέδρου του συλλόγου, Χασάν Αράτ, με τον Ρουμάνο προπονητή στη Θεσσαλονίκη, στην οποία κατατέθηκε προσφορά, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.