Θρίλερ με το νεογνό στη Βραυρώνα – Βρέθηκε νεκρό σε χωματερή – Υπό κράτηση το ζευγάρι από το Νεπάλ
Απορριμματοφόρο είχε αδειάσει τον κάδο σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη
Σε θρίλερ εξελίσσεται η φρικιαστική υπόθεση με το νεογνό που φέρεται να το πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του λίγο μετά τη γέννα στη Βραυρώνα.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία εντόπισε πριν λίγη ώρα το νεκρό βρέφος σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη.
Οι έρευνες σε χώρο συγκέντρωσης απορριμμάτων
Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες είχαν επικεντρωθεί στον συγκεκριμένο χώρο αφού το νεογνό δεν είχε βρεθεί στον κάδο απορριμμάτων που το είχε πετάξει ο πατέρας και όλα έδειχναν ότι είχε περάσει απορριμματοφόρο και τον είχε αδειάσει.
Συγκεκριμένα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε έναν κάδο χωρητικότητας περίπου 15 τόνων στο παλαιό αμαξοστάσιο στο Πόρτο Ράφτη κοντά στα λατομεία όπου εκεί συγκεντρώνονται τα σκουπίδια της ευρύτερης περιοχής.
Αν και θεωρούσαν ότι οι έρευνες θα διαρκούσαν όλο το βράδυ τελικά η σορός του νεογνού εντοπίστηκε.
Κακώσεις στο κεφάλι
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», πιθανολογείται πως η γέννηση του βρέφους ήταν πρόωρη. Το βρέφος είχε αίματα και έφερε κακώσεις στο κεφάλι.
«Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε… Έχω πάθει σοκ», είπε στο MEGA ο Γιάννης Αϊδινιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου.
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως εάν το βρέφος δολοφονήθηκε εν ζωή ή γεννήθηκε νεκρό.
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μια γυναίκα από το Νεπάλ με έντονη αιμορραγία.
Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει πριν λίγες ώρες, Οι ίδια αρνήθηκε να πει οτιδήποτε ενώ και ο άνδρα επίσης από το Νεπάλ που δήλωσε ότι είναι ο σύζυγός της ανέφερε ότι η γυναίκα του δεν ήταν έγκυος, και αν ήταν, ο ίδιος δεν το γνώριζε.
Άμεσα οι αρμόδιοι του Νοσοκομείου ενημέρωσαν την Αστυνομία και κλιμάκιο αστυνομικών έσπευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι.
Εκεί αντίκρυσαν με εικόνα με αίματα παντού.
Τον πρόδωσε η κάμερα ασφαλείας
Ακολούθησε έλεγχος στο βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμαρες ασφαλείας του ξενοδοχείου και διαπιστώθηκε ότι έχουν καταγραφεί κινήσεις του άνδρα να κρατά το νεογνό και να το πετά σε κάδο απορριμμάτων.
Ωστόσο η έρευνα που ακολούθησε στους κάδους δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα και δεν εντοπίστηκε το νεογνό.
Πιθανολογείται ότι απορριμματοφόρο είχε περάσει και άδειασε τους κάδους.
Για το λόγο αυτό οι έρευνες τις τελευταίες ώρες επικεντρώθηκε στον χώρο συγκέντρωσης απορριμμάτων της ευρύτερης περιοχής και τελικά το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό.
Το ζευγάρι από το Νεπάλ είναι υπό κράτηση και συγκεκριμένα ο άνδρας στη ΓΑΔΑ ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο.
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδα οι Ερυθρόλευκοι
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ
- Μπακς – Τίμπεργουλβς 106-139: Διασυρμός για τα «ελάφια» στο Μιλγουόκι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442