Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (8/5, 22:00, Novasports Prime) στο Game 5 των playoffs της Euroleague.
Όλοι είναι έτοιμοι στον Πειραιά και μαζί με αυτούς και η Μπέριλ ΜακΚίσικ, η οποία δεν μπορεί να μην ανυπομονεί για την σημερινή αναμέτρηση.
Γενικά αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του μπασκετικού τμήματος, το οποίο ακολουθεί σχεδόν παντού, καθώς έχει υπάρξει στα Final Fours, αλλά και στις κρίσιμες μονομαχίες των playoffs. Είναι από τις αγαπημένες του ερυθρόλευκου κόσμου, ο οποίος την αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία.
Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Αμερικανού μπασκετμπολίστα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ανάρτησε την δημοσίευση της επίσης σελίδας του Ολυμπιακού για τον σημερινό (8/5) αγώνα στην Ισπανία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)