Την προετοιμασία τους για τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ, με τον Ζοάν Σάστρε να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ισπανός αμυντικός παρέμεινε στα πιτς, κάνοντας ατομικό και θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε βάση στην τακτική προσέγγιση του «τελικού» με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 12 Μάϊου στο γήπεδο της Τούμπας.
Το πρόγραμμα της Μ.Παρασκευής (03.05) ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική, όσο και στη φυσική κατάσταση.
Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 3 Vs 3 σε υψηλή ένταση
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν 2023-24.
Το πρόγραμμα της Μ.Παρασκευής (03.05) ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική, όσο και στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 3 Vs 3 σε υψηλή ένταση.
Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Η ομάδα έχει ρεπό το σαββατοκύριακο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.