Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Χωρίς τους περιορισμούς που θέτει ο Δακτύλιος και τον φόβο του τσουχτερού προστίμου που φτάνει τα 100 ευρώ θα μπορούν να κινούνται οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας, τις επόμενες μέρες.
Ελεύθερα θα μπορούν να κινηθούν οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας από την Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τρίτη του Πάσχα
Σημειώνεται ότι ο Δακτύλιος εκτός από τις αργίες, όπως αυτές την περίοδο του Πάσχα, δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις ημέρες που έχουν απεργία τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Αναλυτικά οι ημέρες που θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας είναι οι εξής:
Μεγάλη Παρασκευή
Μεγάλο Σάββατο
Κυριακή του Πάσχα
Δευτέρα του Πάσχα
Τρίτη 7/5/2024 – Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς
Υπενθυμίζεται ότι οι ημέρες και ώρες ισχύος του Δακτυλίου είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 07:00 έως τις 20:00 και την Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 15:00.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.