Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αλλάζουν στρατηγική για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος της χώρας και δεν θα «κυνηγούν» πλέον μόνο μεγάλα αστέρια της Ευρώπης και θα στρέψουν την τακτική τους στην αναζήτηση ταλέντων σε Νότια Αμερική, Αφρική και Ευρώπη.
Να σημειωθεί πως στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος Pro League δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ (!) για να πάρουν μεγάλα αστέρια στη λίγκα τους και τώρα αλλάζουν στρατηγική, η οποία αναμένεται να επηρεάσει περιπτώσεις όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως σχετικά αναφέρει το «Sky Sports».
Το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Αλ Ιτιχάντ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ, αλλά δεν προτίθεται να κάνει ανάλογη οικονομική πρόταση, όπως το περασμένο καλοκαίρι.
Από εκεί και πέρα, θα περιμένει να τον αποκτήσει το 2025 όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, με τον ίδιο, όμως, τον διάσημο επιθετικό να έχει αλλάξει κι αυτός στάση και να διαρρέει πως θα μείνει για μια ακόμη σεζόν στο «Άνφιλντ».
Παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 34’ και είχε μια τελική σε όλο το παιχνίδι, ο ψυχωμένος ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου όπως πέρσι! Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 45'.
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά