Ο Μανώλης Γεωργιάδης, ερασιτέχνης ηθοποιός, πέθανε ξαφνικά χθες, Δευτέρα 8 Απριλίου κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί τα δυσάρεστα νέα με ανάρτησή του στα social media.
Θάνατος στο σανίδι
Ο Μανώλης Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα συμμετείχε σε παράσταση του Αντώνη Καλομοιράκη στο θέατρο «ΝΟΥΣ» και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της παράστασης.
«Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την απώλεια.
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε.
Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.