Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 19χρονος Κύπριος φοιτητής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον φοιτητή εντόπισε νεκρό συγγενικό του πρόσωπό, μέσα στο διαμέρισμά του και ειδοποίησε την αστυνομία.
Από την έρευνα των αστυνομικών δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cyprustimes.com, οικείοι, φίλοι και συμφοιτητές του νεαρού τον αναζητούσαν, δεδομένου μάλιστα ότι σήμερα διεξάγονταν και οι φοιτητικές εκλογές, όμως οι έρευνες είχαν τραγικό επίλογο.
«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του 19χρονου θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας