Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -13, έκανε μια καταπληκτική τέταρτη περίοδο και πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Παρτίζαν με σκορ 74-69, κοιτώντας πλέον καθαρά προς την τετράδα της Euroleague.
Σήμερα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, καλημέρισε τους φίλους της ομάδας μέσα από τα social media, με τους πανηγυρισμούς του Μόουζες Ράιτ κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε την ανατροπή και έφυγε με το «ροζ φύλλο» από το Βελιγράδι.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).