Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 7-9: «Διπλό» με… αέρα Ευρώπης στον Λαιμό
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-7 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό για το πρωτάθλημα, μια βδομάδα μετά τη μεγάλή νίκη του και στο ντέρμπι του Champions League.
Με «αέρα» Ευρώπης, μετά την πρόκριση στο Final-4 του Champions League, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επέστρεψε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Με πρώτη σκόρερ την Χυδηριώτη με τέσσερα γκολ, τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 9-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τη 14η αγωνιστική της Α1 και έκαναν το «14 στα 14». Οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη, που προηγήθηκαν με 7-2 και 8-3, έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του ΝΟΒ και παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με το απόλυτο των 42 βαθμών και των 14 νικών.
Στο ξεκίνημα του ματς, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1), όμως με τρία γκολ της Χυδηριώτη (5:28, 2:48, 0:05), «έκλεισαν» την πρώτη περίοδο με 3-2 προβάδισμα. Στο ξεκίνημα του δεύτερου οκτάλεπτου, η Χυδηριώτη σκόραρε το τέταρτο προσωπικό της τέρμα, για το 4-2, στο 3:03, με τον Θρύλο να ολοκληρώνει το ημίχρονο με +4 (2-6). Η Σάντα διαμόρφωσε το 8-3 της τρίτης περιόδου, στο 3:19, ενώ στην τέταρτη, οι «ερυθρόλευκες» χαλάρωσαν στην άμυνα, δέχθηκαν τέσσερα τέρματα (4-1), αλλά πανηγύρισαν το «διπλό» (7-9) επί του ΝΟΒ.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!