Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι, έχει δύο προβλήματα να διαχειριστεί, ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (7/3, 22:00) στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (7/3, 22:00) στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
Ο προπονητής των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, έχει δύο προβλήματα να διαχειριστεί, ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με τους Πειραιώτες.
Σημαντικά θέματα για τον Μπάνκι
Ο Τόκο Σενγκέλια και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς παραμένουν αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, με την κατάστασή τους να έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά να είναι ακόμη άγνωστο αν θα ταξιδέψουν με την αποστολή στον Πειραιά.
Αν δεν κριθούν απόλυτα έτοιμοι, ο Μπάνκι θα τους προφυλάξει καθώς την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».