Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαγνητική για Γουόκαπ, αγωνία στον Ολυμπιακό

Μαγνητική για Γουόκαπ, αγωνία στον Ολυμπιακό

Ο έμπειρος γκαρντ την Τρίτη (5/3) θα υποβληθεί σε μαγνητική, από την οποία θα φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Βίρτους Μπολόνια.

Από ατυχίες άλλο τίποτα για τον φετινό Ολυμπιακό. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει στο Περιστέρι με το… καλημέρα τον Γουόκαπ να προσγειώνεται άτσαλα και να αποσύρεται από το ματς με τον φόβο του τραυματισμού.

Ο Ουόκαπ θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη (5/3) για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Βίρτους την ερχόμενη Πέμπτη.

Με την αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να είναι μεγάλη για ευνόητους λόγους.

Θυμίζουμε άλλωστε πως εκτός παραμένουν και οι Γκος, Μήτρου-Λονγκ και Λαρεντζάκης λόγω τραυματισμών. Δεν έπαιξαν ούτε στο Κάουνας ούτε στο Περιστέρι με τον Μπαρτζώκα να επιστρατεύει τον Λούντζη βάζοντας μάλιστα στον «1» και τον ΜακΚίσικ στο 4ο δεκάλεπτο για ένα διάστημα.

«Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ερωτηθείς μετά το τέλος του παιχνιδιού για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, απάντησε: «Θα αξιολογηθεί αύριο το πρωϊ. Μετά από ένα διάστρεμμα βλέπεις την επόμενη μέρα το πρήξιμο. Θα κάνει μαγνητική και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό».

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Σε αντίξοες συνθήκες απέναντι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος κερδίσαμε με είκοσι πόντους και είχαμε φτάσει στο σημείο να κερδίζουμε με σχεδόν τριάντα. Παίξαμε χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ και χάσαμε τον Γουόκαπ στην αρχή του ματς. Έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά. Οπότε θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν σοβαροί, αν και είχαμε αυξομειώσεις στην απόδοσή μας επιθετικά και αμυντικά, είχαμε κενά σημεία, παρόλα αυτά η δυναμική της ομάδας φαίνεται. Έχουμε το ματς της Παρασκευής που είναι πολύ κρίσιμο, γενικά ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα ματς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα και με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024