Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος γκαρντ της Euroleague μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι...

Ποιος γκαρντ της Euroleague μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι…

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιθανότατα για μεταγραφή γκαρντ το καλοκαίρι και ο παίκτης που κοιτάζει κάνει… απίστευτες εμφανίσεις στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει αποκλειστικά το μυαλό τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και την πρόκριση του στα play off της Euroleague και το Final Four, όμως παράλληλα, προετοιμάζεται και για την επόμενη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ που έχει κατά βάση συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, οι «πινελιές» που θα πρέπει να γίνουν είναι ελάχιστες και ουσιαστικά θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι δεν είναι της παρούσης και δεν ασχολείται με τον σχεδιασμό των Πειραιωτών, αλλά με το τώρα, όμως τα σενάρια από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν και οι ερυθρόλευκοι εμπλέκονται συνεχώς με το όνομα του Κίναν Έβανς.

Δεν θα «παίξει» μόνος του

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Λιθουανούς και δεν πρόκειται να παραμείνει και έχει βάλει… φωτιά σε όλη τη Euroleague. Οι περισσότερες ομάδες κοιτάζουν την περίπτωση του και θέλουν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους κι ο Ολυμπιακός είναι κι αυτός ένας από αυτούς.

Ο Έβανς δεδομένα είναι ένας παίκτης που απασχολεί και θα απασχολήσει πιθανότατα τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που μοιάζει με δεδομένο ότι θα κυνηγήσει έναν γκαρντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Οι ερυθρόλευκοι από το περασμένο καλοκαίρι κοιτάζουν την αγορά για τέτοιον γκαρντ, ενώ φήμες λένε ότι θέλουν να προσπαθήσουν για το μεγάλο «κόλπο» με τον Μάικ Τζέιμς και εφόσον δεν τα καταφέρουν να προσπαθήσουν για τον Κίναν Έβανς, που κάνει… όργια εδώ και δύο χρόνια με τη φανέλα της Ζαλγκίρις. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Αμερικανό έχουν ήδη ακουστεί οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μονακό, Φενέρ, Εφές.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024