Λίγο πριν η αποστολή των ερυθρόλευκων «πετάξει» για το Final 8 του Κυπέλλου δύο οπαδοί των ερυθρόλευκων συνάντησαν στο «Ελ.Βενιζέλος» τους παίκτες των Πειραιωτών και τον Γιώργο Μπαρτζώκα και έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες.
Κράτησαν την υπόσχεσή τους και έβγαλαν τις φωτογραφίες που είχαν πει στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Μάλιστα σε μια σύντομη συνομιλία που είχαν με τον Έλληνα τεχνικό του αποκάλυψαν πως έχουν σχεδιάσει ένα ταξίδι στο Περού και παράλληλα του ευχήθηκαν να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποσχέθηκε πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και ζήτησε ως… αντάλλαγμα κάποιες «ερυθρόλευκες» φωτογραφίες από το Περού. Ο Ολυμπιακός το «σήκωσε» στην Κρήτη και οι εκείνοι κράτησαν την υπόσχεσή τους! Εδώ είναι και οι αποδείξεις!
Δείτε τις φωτογραφίες:
Η παρακάμερα από το «διπλό» του Ολυμπιακού στο Κάουνας
H ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα, μέσα από την οποία ξεχωρίζει η αφιέρωση του Κώστα Παπανικολάου στον κόσμο των ερυθρόλευκων, αλλά και η αποθέωση της ομάδας στο αεροδρόμιο. Πλέον οι Πειραιώτες έχουν δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια (7/3) και Παναθηναϊκό (14/3) με στόχο το 2Χ2 το οποίο θα τους φέρει πιο κοντά στην πρώτη τετράδα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
LIVE: Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς για τη 16η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από το Novasports 5.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο βασιλιάς του off-ball και το απέδειξε άλλη μια φορά, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπάγερν, ολοκληρώνοντας το ματς με 25 πόντους, μόλις μία ντρίμπλα και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής στην… τσέπη του.