Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσίευμα-«βόμβα» για τον Ολυμπιακό: «Αυτός που φεύγει, ο ελεύθερος Τζέιμς και ο Ντόρσεϊ»

Δημοσίευμα-«βόμβα» για τον Ολυμπιακό: «Αυτός που φεύγει, ο ελεύθερος Τζέιμς και ο Ντόρσεϊ»

Οι Ιταλοί βάζουν… φώτια στην επικαιρότητα της Euroleague – Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, τι θα γίνει με τον Τζέιμς και πώς εμπλέκεται ο Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση της πρώτης κούπας της σεζόν (Σούπερ Καπ), αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος πριν μερικές εβδομάδες, είναι «μέσα» στους άλλους δύο στόχους της σεζόν, που δεν είναι άλλοι από την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλο που η σεζόν ακόμη «τρέχει», οι Πειραιώτες, όπως όλοι οι οργανισμοί αυτού του επιπέδου, κάνουν τους προγραμματισμούς τους ενόψει της νέας σεζόν, άσχετα με την έκβαση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τι λένε στην Ιταλία

Εδώ, έρχεται να προσθέσει το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο της ιστοσελίδας «realolimpiamilano», οι “ερυθρόλευκοι” ενδέχεται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Λουκ Σίκμα το προσεχές καλοκαίρι, με δεδομένο πως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2023 ήταν για 1+1 χρόνια.

«Ένας παίκτης χρειάζεται δίπλα στον Γουόκαπ, και το όνομά του είναι Μάικ Τζέιμς. Με τον Ντόρσεϊ στη θέση του Κάνααν», πρόσθεσε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024