Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League, με τη διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής και πλέον αναμένουμε την έναρξη των play offs/play outs που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου.
Με τα play offs να αποκτούν πλέον… άγρια ομορφιά μετά τα σημερινά αποτελέσματα, καθώς οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου έχουν διαφορά 4 βαθμών!
Στο ματς που έγινε στη σκιά της δολοφονίας του 20χρονου οπαδού του, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο «τελείωσε» με τα δυο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων. Το 3-0 στο 57’
Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός υπήρξε προσωρινή διακοπή ως φόρος τιμής για τον 20χρονο οπαδό του δικεφάλου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά.
Δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι η Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς τον τίτλο, διέλυσε με 5-2 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου» και ξέφυγε ξανά στο +4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.