Δήμος Αθηναίων: Ο Δούκας διόρισε τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου CEO στον Εθνικό Κήπο
Ο διορισμός συζητούνταν εδώ και δύο μήνες.
Τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, διόρισε διευθύνοντα σύμβουλο στην Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίζεται τον Εθνικό Κήπο του Δήμου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας.
Ο διορισμός συζητούνταν εδώ και δύο μήνες και ο Ανδρέας Παπανδρέου junior, ανέλαβε καθήκοντα πριν από 15 ημέρες.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.
To who is who του Ανδρέα Παπανδρέου
Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι 42 ετών, εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου και μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη.
Εκεί, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.
Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου ανέλαβε καθήκοντα πριν 15 μέρες
Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον γιο του, Ανδρέα.
Ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.
Για κάποιο διάστημα εργάστηκε στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Από το 2014 ήταν ζευγάρι με την βολλεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη και το 2019 απέκτησαν ένα κοριτσάκι ενώ λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο μετά την 5άρα από την Μπαρτσελόνα
- Τροχαίο: Νεκρός ο ένας οδηγός που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη σύγκρουση φορτηγών στη λεωφόρο Κηφισού
- Στο κόκκινο ο Κηφισός: Μποτιλιάρισμα από Κηφισιά έως Ιερά Οδό – Αγγίζει τα 16 χιλιόμετρα
- ΦΠΑ: Νέο καθεστώς στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές – Ποιες επιχειρήσεις απαλλάσσονται
- Έγινε ανταλλαγή ο Τρέι Γιανγκ – Αποχώρησε από τους Χοκς μετά από 8 χρόνια
- Οικόπεδο γίνεται πλατεία στη Λυκόβρυση
- Φάμελλος: Η αγροτιά δεν είναι εχθρός – Η κυβέρνηση αντί για λύσεις στρέφεται στον αυταρχισμό
- Αγρότες: Μπλόκο στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας από τους παραγωγούς της Εύβοιας – «Η κυβέρνηση ανακυκλώνει τα μέτρα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442