Τα ξίφη του με την Μπάγερν Μονάχου θα διασταυρώσει στις 12 η 13 Μαρτίου ο Ολυμπιακός στην φάση των «8» του UEFA Youth League.
Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα των Βαυαρών. Ο αγώνας είναι μονός και δεν υπάρχει ρεβάνς.
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε νωρίτερα το εμπόδιο της Λανς στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ η Μπάγερν αυτό της Φέγενορντ με 3-2. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Ναντ – Κοπεγχάγη.
Ημιτελικά: 19 Απριλίου-Νιόν Μπάγερν ή Ολυμπιακός – Ναντ ή Κοπεγχάγη Μάιντς ή Πόρτο – Μίλαν ή Ρεάλ/Λειψία
Τελικός: 22 Απριλίου-Νιόν
Συγκλονιστική στιγμή: Ο Τανούλης ξέσπασε σε κλάματα μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αδερφού του
Έπειτα από ένα ματς-θρίλερ το οποίο κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι ο Ολυμπιακός Κ19 κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αντίστοιχης ομάδας της Λανς και να πάρει την πρόκριση για την φάση των «8» του UEFA Youth League. Μάλιστα έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα προημιτελικά του συγκεκριμένου θεσμού. Ο Κωνσταντίνος Τανούλης ήταν ο άνθρωπος που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στις εξέδρες του «Γ.Καραϊσκάκης» βρέθηκε ο αδερφός του και μπασκεμπολίστας της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος ο οποίος βλέποντας τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδερφό του να χαρίζει το εισιτήριο στου ερυθρόλευκους ξέσπασε σε λυγμούς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.