Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τουρνουά «Mifel Tennis Open», που διεξάγεται στο Λος Κάμπος του Μεξικό, αφού επικράτησε με 2-0 του Αλεκσάνταρ Κοβάτσεβιτς.
Με μια ακόμη νίκη συνέχισε την προσπάθεια του ο Στέφανος Τσιτσιπάς να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τουρνουά «Mifel Tennis Open», που διεξάγεται στο Λος Κάμπος του Μεξικό.
Ο Ελληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, αλλά τελικά επικράτησε του Αμερικανού, Αλεκσάνταρ Κοβάτσεβιτς (Νο 100), με 7-6(1) και 6-3 σε 1 ώρα και 39 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα μονομαχήσει με τον Κάσπερ Ρουντ (Νο 12) για μια θέση στον τελικό.
Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο Τσιτσιπάς είναι ο υπερασπιστής του τίτλου και αν καταφέρει να φύγει ξανά με τον τίτλο από το Μεξικό, θα επιστρέψει στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης και θα σκαρφαλώσει από το Νο 11 στο Νο 9 του κόσμου.
Με τον Ρουντ έχει αναμετρηθεί άλλες δύο φορές και τις δύο το 2021 και έχουν από μία νίκη. Ο Νορβηγός είχε επικρατήσει στη Μαδρίτη, ενώ ο Τσιτσιπάς τον νίκησε λίγους μήνες μετά στο Masters του Καναδά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.