Κρόος για το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας: «Έπρεπε να μετρήσει»
Στο ακυρωθέν γκολ της Λειψίας το οποίο σήκωσε αρκετή… σκόνη αναφέρθηκε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κροος ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως θα έπρεπε να μετρήσει.
Με τον Ντίαθ να «χορεύει» την άμυνα της Λειψίας και τον Λούνιν να κατεβάζει… ρολά, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με την νίκη με 1-0 από την έδρα των «Ταύρων» και να βάλει έτσι τις βάσεις για την πρόκριση στην φάση των «8» του Champions League.
Ωστόσο η φάση που στιγμάτισε το χθεσινό ματς έλαβε χώρα μόλις στο 2ο λεπτό όταν και ο Σέσκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Χένρικς, ο οποίος εμποδίζει τον Λούνιν να κάνει κίνηση προς την μπάλα.
Φυσικά η συγκεκριμένη φάση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των γηπεδούχων, με τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ, Τόνι Κροος να παίρνει θέση υποστηρίζοντας πως το γκολ της Λειψίας θα έπρεπε να έχει μετρήσει.
«Ο Λούνιν δεν έχει καμία πιθανότητα να φτάσει προς την μπάλα. Κατά τη γνώμη μου το γκολ της Λειψίας έπρεπε να μετρήσει. Καταλαβαίνω τα παράπονα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.