Ίντερ: Έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τους Ταρεμί και Ζιελίνσκι
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ίντερ έχει συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι με τους Πιοτρ Ζιελίνσκι και Μεχντί Ταρεμί προκειμένου να ενταχτούν στους νερατζούρι
Η Ίντερ μπορεί να προελαύνει στην φετινή Serie A και να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού σκουντέντο, ούσα στο +7 από την δεύτερη Γιουβέντους, ωστόσο οι διοίκηση των νερατζούρι εργάζεται πυρετωδώς από τώρα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει συμφωνήσει ήδη με δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενταχτούν στον ιταλικό σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Μεχντί Ταρεμί της Πόρτο και τον Πιοτρ Ζιελίνσκι της Νάπολι.
Το συμβόλαιο του Ιρανού διεθνούς επιθετικού με την Πόρτο λήγει στο τέλος της σεζόν και Ίντερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού όπως αναφέρει ο Ρομάνο οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Ταρεμί θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2026, αποχωρώντας από τους Δράκους μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.
Με τον ίδιο τρόπο οι νερατζούρι έφτασαν σε συμφωνία και με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι. Ο 29χρονος Πολωνός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νάπολι και όπως όλα δείχνουν μετά από 8 χρόνια στον ιταλικό νότο θα γίνει κάτοικος Μιλάνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζιελίνσκι θα υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.
Οι αναρτήσεις του Φαμπρίτσιο Ρομάνο
🚨⚫️🔵 Piotr Zielinski to Inter, here we go! Long term contract set to be signed in the next days after verbal agreement completed weeks ago.
Medical tests already done.
Zielinski will join in July as well as Mehdi Taremi — who’s expected to undergo medical as revealed today. pic.twitter.com/VIoQmnltCO
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Παρτιζάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρτιζάν – Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.