Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέγκρι: «Από την αρχή πίστευα ότι η Ίντερ είναι το φαβορί για το Σκουντέτο»

Αλέγκρι: «Από την αρχή πίστευα ότι η Ίντερ είναι το φαβορί για το Σκουντέτο»

Ο Μαξ Αλέγκρι μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ, τόνισε ότι η πορεία της ομάδας του τη φετινή χρονιά είναι πολύ καλή, ενώ από την αρχή θεωρούσε τους Νερατζούρι πρώτο φαβορί για τον τίτλο

Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους στο «Derby d’Italia» και έκαμε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στο +4 από τους μπιανκονέρι, έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο.

Ο προπονητής της ομάδας από το Τορίνο, Μαξ Αλέγκρι, μετά την ήττα από τους Νερατζούρι παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ίντερ την φετινή σεζόν ενώ τόνισε ότι από την αρχή της χρονιάς ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Σκουντέτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, έβαλαν γκολ ενώ εμείς χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε με τον Βλάχοβιτς. Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε και έγινε πιο συναρπαστικό, αφού είναι επικίνδυνοι όταν βγαίνουν στην κόντρα. Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά μπορώ μόνο συγχαρητήρια να δώσω στα παιδιά για αυτό που έκαναν», τόνισε χαρακτηριστικά o Iταλός προπονητής, για να προσθέσει:

«Δεν περιμέναμε τον περασμένο Ιούνιο να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τώρα, καθώς Ίντερ και Γιουβέντους προέρχονταν από εντελώς διαφορετικές σεζόν (σ.σ. Κυπελλούχος Ιταλίας και φιναλίστ στον τελικό του Champions League η πρώτη, εκτός Ευρώπης η δεύτερη). Είμαστε ικανοποιημένοι που τα πηγαίνουμε τόσο καλά και θυμωμένοι με την ήττα, αλλά έλεγα πάντα πως η Ίντερ είναι το φαβορί για το Σκουντέτο και μένω σε αυτή την άποψη. Εάν πάρουμε μερικά ματς και μείνουμε κοντά τους, αυτό θα είναι καλό. Η Μίλαν περιμένει επίσης στη γωνία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024