Το κλάμα του μαχητή της ζωής Σεμπαστιάν Αλέ μετά την κατάκτηση του Copa Africa (vid)
Ο Σεμπαστιάν Αλέ με δικό του γκολ χάρισε στην Ακτή Ελεφαντοστού τον τίτλο του Copa Africa και στην flash interview μετά τον τελικό ξέσπασε σε κλάματα, συγκινημένος από την μεγάλη επιτυχία της πατρίδας του
Η Ακτή Ελεφαντοστού ανέβηκε ξανά στην ποδοσφαιρική κορυφή της Αφρικής μετά από 9 χρόνια, αφού χάρις στο «χρυσό» γκολ του Σεμπαστιάν Αλέ επικράτησε με 2-1 της Νιγηρίας στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Ο Ιβοριανός επιθετικός, ένας πραγματικός μαχητής της ζωής αφού πριν από περίπου ένα χρόνο «νίκησε» τον καρκίνο, ξέσπασε σε κλάματα μαζί με τον δημοσιογράφο στην μικτή ζώνη όταν έκανε δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό, φανερά συγκινημένος για την επιτυχία που κατάφερε με την πατρίδα του.
Les larmes de Basile Boli et Sébastien Haller après le match en se souvenant de son combat contre le cancer🥲🥲 pic.twitter.com/Xc7QM0AAZQ
«Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν μία πρόκληση για εμένα και την οικογένειά μου. Δεδομένου του τι συνέβη τους τελευταίους μήνες, είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας», είπε ο 29χρονος φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Θυμίζουμε ότι ο Αλέ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις τον Ιούλιο του 2022 και μετά από ένα διάστημα όπου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες κατάφερε να τον «κερδίσει» και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στο 2023.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.