Ο Ιρανός επιθετικός θα ενσωματωθεί από σήμερα (11/2) στις προπονήσεις και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τρίτης (13/2) με τον Παναιτωλικό.
Ο Καρίμ Ανσαριφάντ θα κάνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Αγρίνιο.
Ο Ιρανός επιθετικός βρίσκεται από χθες (10/2) στα Ιωάννινα, ενώ το βράδυ είχε τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή.
Μπαίνει για τα καλά στο… κόλπο ο Ανσαριφάρντ
Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ έχει αγωνιστικό ρυθμό, από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Ο Ανσαριφάρντ θα πάρει, όπως όλα δείχνουν και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναιτωλικό. Δεν θα ξεκινήσει, φυσικά, βασικός, καθώς θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης ο Μορόν, θα περάσει, όμως, σαν αλλαγή, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στο Αγρίνιο τους Φαμπιάνο και Ζουλ,που δεν έχουν ξεπεράσει, πλήρως, τα προβλήματα τραυματισμών τους.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.