Μόλις λίγους μήνες φαίνεται πως κράτησε η θητεία του Σεντρίκ Μπακαμπού στη Γαλατασαράι καθώς ο επιθετικός από το Κονγκό είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μπέτις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, οι Τούρκοι έκαναν αποδεκτή την πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ των Ανδαλουσιανών για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού ο οποίος θα ανταμώσει ξανά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Εδω και αρκετές μέρες οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε επαφή για τη μεταγραφή, η οποία φαίνεται να έχει δρομολογηθεί.
Ο Μπακαμπού δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στη Γαλατά και σε 16 συμμετοχές (κυρίως ως αλλαγή) σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε μόλις δύο γκολ. Η Μπέτις θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υπογράψει φέτος ο 32χρονος άσος αφού το καλοκαίρι πήγε αρχικά στην Αλ Νασρ, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και έφυγε μέσα σε λίγες μέρες για τη Γαλατά από όπου και αποχωρεί τώρα με προορισμό την Ισπανία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε αγωνιστεί στην La Liga από το 2015 έως το 2018 με την Βιγιαρεάλ, με την οποία είχε 105 παιχνίδια, με 47 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας 37 αγώνες, με 18 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 416 ματς, με 171 γκολ και 42 ασίστ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚨 Real Betis have offered €4.5M for Cédric Bakambu and Galatasaray have accepted. Deal is agreed. 🇨🇩
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).