Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Τελειώνει» ο Ντουκουρέ

Άρης: «Τελειώνει» ο Ντουκουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Αρη - Προς Καλαμάτα ο Αφρικανός.

Ο Σέικ Ντουκουρέ δεν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης έχουν έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με τον Ιβοριανό μέσο, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Άρη λήγει τον Ιούνιο, όμως, οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν την πρόθεση να το ανανεώσουν.

Κανείς, φυσικά, δεν είχε παράπονο σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, που ήταν εξαιρετική και βοήθησε αγωνιστικά, όποτε του ζητήθηκε.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι ο Ντουκουρέ θα παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρελθόν από τον Άρη αποτελεί και ο Γιόναταν Μενέντες, που έλυσε το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

Ερωτηματικά για το κέντρο της άμυνας ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Άρης επικεντρώνει την προσοχή του στο εκτός έδρας σαββατιάτικο (3/2) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς θέλει τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, με το μεγάλο ερωτηματικό να αφορά το κέντρο της άμυνας.

Ο Φαμπιάνο πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει, πλήρως τη διάταση. Ακόμα, αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων παραμένει και ο Ρόουζ. Αν δεν προλάβει ο Γάλλος στόπερ, τότε ή θα ξεκινήσει ως παρτενέρ του Φαμπιάνο ο Βέλεθ, ή ο Οντουμπάζιο.

Ο τελευταίος θα είναι μια από τις αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα του Άρη, μαζί με τους Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Μοντόγια, Βερστράτε , Νταρίντα και Κουέστα. Τέλος, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμένεται να κάνει και ο νεοαποκτηθείς Μπενέτ.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024