Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Αν και το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αρνηθεί πρόταση από την Μέση Ανατολή, αυτή την φορά φαίνεται πως ο Special One το σκέφτεται σοβαρά.
Πιο συγκεκριμένα λίγα μόλις 24ωρα μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα από τον πάγκο της Αλ Σαμπάμ.
Όπως όλα δείχνουν ο Μουρίνιο θα πάρε τον δρόμο προς την Σαουδική Αραβία, δίνοντας έτσι ακόμη περισσότερη λάμψη στο πρωτάθλημα της χώρας.
Στην Αλ Σαμπάμ αγωνίζονται αστέρες όπως ο Καράσκο, Σάις και Μπανέγκα. Η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω του Κυπέλλου Ασίας, με την επανεκκίνηση του να είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου.
Δείτε την ανάρτηση:
بعد التأكد وخذوا العلم الوكاد 🚨🚨🚨 : جوزيه مورينهو منح موافقته بشكل رسمي لإدارة الشباب ، والصفقة الآن تنتظر فقط موافقة اللجنة المالية في وزارة الرياضة . pic.twitter.com/HMQ4YLUao0
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει