Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντιμπάλα σε Μουρίνιο: «Σε ευχαριστώ για όλα...» (pic)

Ντιμπάλα σε Μουρίνιο: «Σε ευχαριστώ για όλα…» (pic)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, όπως ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Τρίτης (16/1) ο σύλλογος της Αιώνιας Πόλης.

Ο Πορτογάλος προπονητής αποχώρησε μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο των τζαλορόσι και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του στους Ρωμαίους, ο Πάουλο Ντιμπάλα, μέσα από την ανάρτησή του στα social media, θέλησε να ευχαριστήσει τον Special One για την συνεργασία τους τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να γράφει χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ κύριε! Σε ευχαριστώ για όλα… το να δουλεύω μαζί σου ήταν μια τεράστια ευχαρίστηση. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και για κάθε κουβέντα που μου είπες. Εύχομαι και σε σένα και στο σταφ τα καλύτερα. Μακάρι να σε ξαναδούμε σύντομα».

Δείτε την ανάρτησή του:

Να θυμίσουμε ότι ο Ντιμπάλα αγωνίζεται στην Ρόμα από το καλοκαίρι του 2022, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει… σαν τρελός προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους τζαλορόσι.

Φέτος έχει πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές και έχει 6 γκολ και 6 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ρόμα έχει 58 συμμετοχές, με 24 γκολ και 14 ασίστ στο ενεργητικό του σε 3.708 λεπτά. Στην καριέρα του με Γιουβέντους, Παλέρμο, Ρόμα και Κόρντοβα, έχει 461 ματς, με 169 γκολ και 78 ασίστ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024