Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην τριήμερη κρουαζιέρα του Νεϊμάρ, καθώς ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα πήδηξε από τον 15ο όροφο του πλοίου, έπειτα από καβγά με την σύντροφό του και πλέον θεωρείται νεκρός.
Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε εξαιτίας της ζήλιας του 32χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύντροφός του. «Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια σύμφωνα και πάλι με την σύντροφό του, ο Κάρλος απείλησε να πηδήξει στο νερό. «Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του».
Οι αρμόδιες αρχές έκαναν πολλές προσπάθειες για την εύρεση του άντρα αλλά έπειτα από εφτά ημέρες αναζήτησης πλέον θεωρείται νεκρός.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Παγκόσμιος χαμός για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, καθώς μεταδόθηκε σε πολλές χώρες. Ξεπέρασε και το ντέρμπι της Σερβίας.
Η ανατροπή των «ερυθρόλευκων» ήταν επικών διαστάσεων, με τον Σέρβο διαγώνιο να «σαλπίζει» την αντεπίθεση του Ολυμπιακού και να οδηγεί τους πειραιώτες στην κατάκτηση του Super Cup
LIVE: Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga.