Παρέμβαση ΠΑΜΕ κατά των αυξήσεων στα διόδια – Σήκωσαν τις μπάρες σε Ελευσίνα και Αφίδνες
Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και σήκωσαν τις μπάρες προκειμένου να είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων απαιτώντας την κατάργηση όλων των διοδίων
Παρεμβάσεις στους σταθμούς των διοδίων σε Αφίδνες και Ελευσίνα πραγματοποίησαν το απόγευμα σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ αντιδρώντας στις αυξήσεις που ισχύουν από την αρχή του έτους.
Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ σήκωσαν τις μπάρες προκειμένου να είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων απαιτώντας την κατάργηση όλων των διοδίων. Όπως επισημαίνουν «είναι όλα πληρωμένα από τον λαό!»
Στα διόδια Αφιδνών
Απαιτούν ακόμα δωρεάν μετακίνηση σε σύγχρονους, ασφαλείς αυτοκινητόδρομους και Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές συγκοινωνίες µε την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου σε όλη τη χώρα.

Και στην Ελευσίνα
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλουν τα σωματεία η αστυνομία πίεζε να μην ανοιχθούν οι μπάρες για να μην χάσουν οι κοινοπραξίες τα κέρδη τους!
Ανάλογη κινητοποίηση και στα διόδια της Ελευσίνας.
Με τις σημαίες και το πανό του ΠΑΜΕ τα συνδικάτα απαίτησαν την κατάργηση των διοδίων και τη δωρεάν μετακίνηση σε σύγχρονους ασφαλείς αυτοκινητόδρομους.
«Όχι άλλες αυξήσεις στα διόδια. Φτάνει πια! Τους δρόμους τους έχει πληρώσει ο λαός», τονίζουν τα μέλη συνδικάτων και φορέων.

- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442