Ο Λούκας Βιλντόζα στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πράσινοι πάλεψαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
«Χάναμε αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε επιτέλους μια νίκη στην Ισπανία και πήραμε μια νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη: «Είναι υπέροχο. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Χάναμε αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε επιτέλους μια νίκη στην Ισπανία και πήραμε μια νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία και είμαι περήφανος για την ομάδα».
Για την προσωπική του απόδοση: «Ο καθένας θα μπορούσε να κρίνει το ματς. Ο Λεσόρ ήταν αυτός που έβαλε το ματς με τη βολή. Ο Γκριγκόνις βοήθησε πολύ με τα σουτ του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την ομάδα».
Για τη συνέχεια: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Νιώθω αισιόδοξος. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της. Έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και συνεχίζουμε».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.