Η Μονακό μετρά πλέον δύο συνεχόμενες ήττες από Μακάμπι και Ολυμπιακό, γεγονός που έχει φέρει ορισμένα εσωτερικά θέματα στις τάξεις της ομάδας.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο Γάλλος δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Παντέ-Ζουβέ, οι Μονεγάσκοι τιμώρησαν τον Έλι Οκόμπο με αποκλεισμό επ’ αόριστον από τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Όπως τονίζει ο Γάλλος, μετά το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Οκόμπο ήρθε σε σύγκρουση με κάποιον συμπαίκτη του, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι έχει να κάνει με το ποιος ήταν ή τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους.
Τη φετινή σεζόν στη Euroleague, ο Γάλλος γκαρντ καταγράφει 10,2 πόντους, 3,2 ασίστ και 2,7 κλεψίματα, αγωνιζόμενος περίπου 25 λεπτά ανά παιχνίδι.
Δείτε την ανάρτηση:
L’AS Monaco a suspendu Elie Okobo pour une durée indéterminée, suite à un accrochage avec un coéquipier lors du match contre l’Olympiakos jeudi. #EuroLeague
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέποντας τον Ντοναρούμα... ίπταται στο 90+8' και να διατηρεί το 2-1 για τη Σίτι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, είχε μια τέτοια αντίδραση που έγινε viral!