Γέννησε η Χριστίνα Βραχάλη: Οι φωτό από το μαιευτήριο
Η δημοσιογράφος έφερε στη ζωή το πρώτο παιδάκι της.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα η Χριστίνα Βραχάλη. Η γνωστή αθλητικογράφος πριν μερικές ημέρες, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Δεκεμεβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο οποίο θα δώσει το όνομα Ειρήνη.
Η Χριστίνα Βραχάλη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Ευχές και λουλούδια για τη γέννηση της μικρούλας
Η ανάρτηση και τα συγκινητικά λόγια
«Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι.

Ενθουσιασμένη η νεαρή μητέρα με την κόρη της
Σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες
Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά… Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali @vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά.
Την άλλη μου “οικογένεια” @stauroulapoll @penny_in7 @vereniki @maria__karahaliou @danae_loukaki @eirini_dolucky @akis_karagiannis23_unofficial @panos_sourounis που έστησαν πάρτυ στο Μαρούσι.
Άπειρη ευγνωμοσύνη @stavrosntinos την Αγγελικούλα και το “γιατρό” μου… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα “ματαιωμενο”… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες… Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια…» έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)
























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442