Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (21/12) ζήτησε και πήρε ο 51χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος όπως καταγγέλθηκε, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το φερόμενο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα γιατρό του νοσοκομείου.
Αναμένεται η κατάθεση της ασθενούς
Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν. Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας.
Σύμφωνα με το tempo24.news, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε εχθές τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.