Σπουδαίες ομάδες συνεχίζουν και προμηνύεται μια τρομερή διοργάνωση ως το φινάλε της σεζόν και τον μεγάλο τελικό. Η αρχή θα γίνει σήμερα στις 14:00, όταν και θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν η κλήρωση για τη φάση των νοκ-άουτ όπου οι ομάδες μαθαίνουν αντιπάλους.
Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου της Ιρλανδίας, στις 22 Μαϊου 2024.
Οι «24» που συνεχίζουν στο Europa League
Οι οκτώ πρώτοι των ομίλων που συνεχίζουν απευθείας στους «16»: Γουέστ Χαμ, Μπράιτον, Ρέιντζερς, Αταλάντα, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ, Σλάβια Πράγας, Λεβερκούζεν.
Οι οκτώ δεύτεροι των ομίλων που συνεχίζουν στα playoffs: Φράιμπουργκ, Μαρσέιγ, Σπάρτα Πράγας, Σπόρτινγκ, Τουλούζ, Ρεν, Ρόμα, Καραμπάγκ.
Οι οκτώ τρίτοι του Champions League: Γαλατασαράι, Λανς, Μπράγκα, Μπενφίκα, Φέγενορντ, Μίλαν, Γιουνγκ Μπόις, Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Λίγο πριν το Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν για τα πλέι-οφ του Champions League, ο Ισπανός μέσος της γερμανικής ομάδας, Αλέις Γκαρσία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ...
Ο Κουαμέ αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα αντί του Μορόν στο σημερινό (14/2, 20.00) εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει ο Άρης με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ ο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει και άλλες αλλαγές.
Ημέρα... αγάπης και Ολυμπιακού το Σάββατο (14/2), αφού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μέσα σε λίγες ώρες έξι αγώνες στα τμήματα του Ερασιτέχνη.