Απαρηγόρητος εμφανίστηκε μετά την ήττα και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι Χάιφα ο Αϊτόρ.
«Είναι μία πολύ σκληρή βραδιά, αισθάνομαι συντετριμμένος όλο αυτό τον καιρό τον δώσαμε τα πάντα. Δε μπορούμε να δεχόμαστε τέτοια άσχημα γκολ. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη βραδιά για εμάς και τους φιλάθλους μας», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.
Για το γκολ που άργησε να έρθει: «Κάναμε το παιχνίδι μας, ο αντίπαλος είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, χάσαμε ευκαιρίες με τον αντίπαλο να έχει 10 παίκτες στην περιοχή.
Μάθαμε πολλά από το ματς, προσπαθήσαμε, όμως πλέον έχουμε πολύ δρόμο σε πρωτάθλημα και κύπελλο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.