Επίσκεψη Ερντογάν: Προσαγωγή 20 Κύπριων φοιτητών κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου
Είχαν συγκεντρωθεί σε κοντινό σημείο για να αποδοκιμάσουν τον Τούρκο πρόεδρο
Είκοσι Κύπριους φοιτητές προσήγαγαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου για να φωνάξουν συνθήματα εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα βρεθεί εκεί σε λίγη ώρα.
Οι φοιτητές που προσήχθησαν έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.
Μέχρι τις 18:00 έχουν απαγορευτεί όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στα σημεία από τα οποία αναμένεται να περάσει ο Τούρκος πρόεδρος.
Τι προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο
Πέρα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στους δρόμους, τα επιχειρησιακά σχέδια προβλέπουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι παρατεταγμένες κατά μήκος των κεντρικών οδικών αξόνων της πρωτεύουσας, από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Επιπλέον ελεύθεροι σκοπευτές θα είναι ακροβολισμένοι σε ψηλά κτίρια της Αθήνας στη διάρκεια της επίσκεψης.
Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:
Λ. Κατεχάκη, Λ. Μεσογείων, Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Κηφισίας, Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, Λ. Βασ. Αμαλίας, Λ. Αλεξάνδρας, Μιχαλακοπούλου, Σταδίου, Πανεπιστημίου και Ακαδημίας.
- Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]
- Η Ταϊβάν δεσμεύεται να υπερασπιστεί την κυριαρχία της μετά τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας
- Εισβολές και ναρκοτρομοκρατία: Πώς η «έκτακτη ανάγκη» έγινε η καραμέλα του Τραμπ για την επέκταση της εξουσίας του
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)








![Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/konstantinopole-150x79.jpg)























![Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/konstantinopole-315x220.jpg)
































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442