Φυσικά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς την ώρα που ο Μητσοτάκης υποδεχόταν τον Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου και ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν, στο πλάνο βρέθηκε ο Πίνατ, ο οποίος απαθανατίστηκε με τους δύο ηγέτες. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πίνατ κάνει την εμφάνισή του σε τέτοιου είδους συναντήσεις.
Για μία ακόμη φορά ο σκύλος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, ενώ εισερχόμενος ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τον χάϊδεψε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.