Έλεγχοι σε περιοχές με αυξημένη παραβατικότητα ανηλίκων – Συνελήφθη 17χρονος
Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις σε Καλλιθέα, Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Γέρακα και Χολαργό
Σε νέες επιχειρήσεις σε περιοχές της Αττικής, όπου καταγράφονται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η Ελληνική Αστυνομία.
Χθες, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, και προχθές, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στα βόρεια προάστια και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε συνολικά 136 άτομα και συνελήφθη ένας 17χρονος για κατοχή κάνναβης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν κατά το διήμερο 1 έως 2 Δεκεμβρίου, ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Καλλιθέα, Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Γέρακα και Χολαργό.
Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε ολόκληρη την Αττική
Στο πλαίσιο της δράσης η οποία αναπτύχθηκε σε περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου, σε σταθμούς μετρό και άλλα σημεία που παρατηρείται αυξημένη συγκέντρωση νεαρών ατόμων, συνελήφθη 17χρονος για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και ελέχθησαν συνολικά -136- άτομα, ενώ σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Καλλιθέα, Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη
Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.
Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε ολόκληρη την Αττική στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας».
- Ο ρόλος της Ελλάδας στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι κινήσεις μέσω αμυντικής διπλωματίας
- Πόλεμος στο Ιράν: Γιατί κορυφαίοι traders πετρελαίου δεν επωφελήθηκαν από την αναταραχή στην αγορά
- Πρεστιάνι: «Τιμωρήθηκα χωρίς αποδείξεις»
- The Expla-in Project| ΠΑΣΟΚ στην αντεπίθεση: Πώς ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές στριμώχνουν διπλά την κυβέρνηση
- Lifestyle trends 2026: Μικρές αλλαγές που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα
- Ανδρουλάκης; Αυτην την παρακμή θα τη σταματήσουμε μαζί – Πανικόβλητη η κυβέρνηση από τις απειλές του Ντίλιαν
- Έριν Ο Κόνορ: Καταγγέλλει το Instagram για τη γυμνή μητρότητα
- Έκρηξη στην Κυψέλη: Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από πολυκατοικία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442