Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρόναλντ Αραούχο τη φετινή σεζόν ουσιαστικά αναγκάζουν τη Μπαρτσελόνα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.
Ο Ουρουγουανός αμυντικός αποτελεί τη βασική επιλογή του Τσάβι στο αμυντικό δίδυμο των σέντερ μπακ και έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα του Ισπανού τεχνικού. Κάπως έτσι η διοίκηση των Καταλανών είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 24χρονο τον οποίο θεώρει ένα μελλοντικό project του συλλόγου.
Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούσε η φημολογία πως ο Τόμας Τούχελ τον ήθελε διακαώς στη Μπάγερν Μονάχου αλλά απ’ ότι φαίνεται η ανανέωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια του Γερμανού τεχνικού να τον φέρει στους Βαυαρούς.
Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει 125 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ, έχοντας κατακτήσει 1 La Liga, 1 Κύπελλο Ισπανίας και 1 Σούπερ Καπ Ισπανίας.
🚨🔵🔴 Understand Barça are set to offer new deal to Ronald Araújo — it’s one of the priorities.
Bayern interest is genuine as reported by @Plettigoal — Tuchel loves Araújo… but told Barça have no intention to enter in talks.
Ένα σφύριγμα στο τελευταίο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ, έβγαλε τον Δημήτρη Ιτούδη από τα ρούχα του, με τον Έλληνα τεχνικό να ορμάει στους διαιτητές και τον πάγκο της ομάδας του να προσπαθεί να τον συγκρατήσει με νύχια και με δόντια.
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.