Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Πολύ δύσκολη έδρα η Παρτίζαν – Σε άλλο επίπεδο ο Ομπράντοβιτς»

Αταμάν: «Πολύ δύσκολη έδρα η Παρτίζαν – Σε άλλο επίπεδο ο Ομπράντοβιτς»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Σερβία όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Παρτίζαν για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να μιλά κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι.

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στη σερβική ομάδα, τονίζοντας πως διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα, ενώ μίλησε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται σε… άλλο επίπεδο προπονητικά.

Oι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα. Σημαντικό το πως θα κρατήσουμε τη στρατηγική μας στο παρκέ. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον Ζέλικο. Είχε κάποια προβλήματα στα τελευταία ματς με τραυματισμούς, όμως κόντρα σε εμάς ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Πάντερ, θα παίξει. Να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών πριν το ματς και να παλέψουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Για τα δύσκολα εκτός έδρας ματς που έρχονται: «Η ομάδα παίζει επιθετικό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, προσπαθεί να τρέξει. Τώρα στα εκτός έδρας ίσως πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο τον ρυθμό και να πάμε σε πιο χαμηλό τέμπο. Αν θες να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα, στην πρώτη εξάδα, είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας ματς»

Για την κόντρα Ομπράντοβιτς-Αταμάν: «Μεγάλη πρόκληση για τους φίλους του Παναθηναϊκού επειδή ο Ζέλικο έχει μεγάλη ιστορία με τον Παναθηναϊκό στη Εuroleague. O Ζέλικο είναι σε… άλλο επίπεδο με πολλούς τίτλους. Δώσαμε μάχες στην Τουρκία στα ματς της Φενέρ με την Εφές και της Φενέρ με τη Γαλατά. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Παρτίζαν. Μια νέα κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι προπονητές είναι πολύ σημαντικοί, αλλά οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν τα ματς»

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024