Έπος: Η μπουνιά του Βάρντι στον… εαυτό του τον έκανε να πετύχει δύο γκολ (vid)
Ο Τζέιμι Βάρντι έχασε τεράστια ευκαιρία, έριξε μπουνιά στο πρόσωπό που μάλλον τον… βοήθησε να βάλει δύο γκολ.
Η Λέστερ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην Championship και το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε 2-0 της Γουότφορντ με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Βάρντι που πέτυχε δύο γκολ.
Ωστόσο, ένα μάλλον περίεργο περιστατικό συνέβη με τον Άγγλο επιθετικό, λίγο πριν αυτός πετύχει τα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.
Ο Τζέιμι Βάρντι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση, έριξε μπουνιά στο πρόσωπό του και λίγο αργότερα σκόραρε στο ματς της Λέστερ με την Γουότφορντ.
Δείτε την μπουνιά του Βάρντι στον… Τζέιμι:
The magic t̶o̶u̶c̶h̶ punch 🥊 😂 pic.twitter.com/ah2KrvHwwm
— Leicester City (@LCFC) November 25, 2023
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Γιουβέντους – Κρεμονέζε 5-0: «Πάρτι» για τη Μεγάλη Κυρία
- Ρεάλ Μαδρίτης: Η «AS» εξηγεί από πότε άρχισε η «φθορά» του Τσάμπι Αλόνσο στη «βασίλισσα»
- Άρχισε γυμναστήριο ο μαχητής της ζωής Ακίλε Πολονάρα!
- Από νωρίς στα… βαθιά ο Κάρικ – Το ντέρμπι με την Σίτι και τα καλά λόγια του Γκουαρντιόλα
- Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντραγκόφσκι από τον Παναθηναϊκό στη Βίτζεβ Λοτζ (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός κοντά στη μεταγραφή του Σαντίνο Αντίνο» (pic)
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442