Ηλίας Μαμαλάκης: Μετά την περιπέτεια υγείας μου, είμαι στα πιο αδύνατα μου, είμαι 66 κιλά
Ο γνωστός σεφ γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τα γενέθλια του συμππληρώνοντας τα 74 χρόνια του.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πρόβλημα υγείας του, τη μεγάλη απώλεια κιλών και τη 2η σύζυγο του.
Το δύσκολο πρόβλημα υγείας
«Έκλεισα έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού. Στην Κύπρο με κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην εντατική. Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου».
«Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που αντιμετωπίσαμε. Στην εντατική ήρθε η γυναίκα μου και η κόρη μου, ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ολομόχανος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.
Η αγάπη της οικογένειας του
«Με ευχαριστεί η αγάπη που παίρνω από τα εγγόνια μου και να τους δίνω τη δική μου αγάπη. Πετάω από ευτυχία όταν λέει ο εγγονός μου, ότι μαγειρεύω καλύτερα από τη μητέρα του. Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα στη σύζυγο μου ήταν χοιρινό με πατάτες. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τη σύζυγο μου», συνέχισε αναφερόμενο στην αγαπημένη του συνήθεια, δηλαδή το να μαγειρεύει.
Η απώλεια της συζύγου του
Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στην απώλεια της πρώτης του συζύγου, και στην αλλαγή στην εμφάνισή του.
«Με τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση, βοήθησα τη γυναίκα μου όσο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας. Έχασα 52 κιλά, ήμουν υπέρ-υπέρβαρος. Ζύγιζα 132 κιλά με ύψος 1.61. Μετά την περιπέτεια υγείας μου, είμαι στα πιο αδύνατα μου, είμαι 66 κιλά. Δεν δέχθηκα ποτέ αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Τα κιλά μου, η κοιλίτσα μου και το καπέλο μου έδιναν έναν «χαρακτήρα» στην τηλεόραση», αποκάλυψε.
Τα σχόλια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
«Έχουν προσαρμόσει τη «Φάρμα» ώστε να βλέπουμε λιγότερο τον Κουτσόπουλο. Ήταν προσωπική του απόφαση. Είανι στο ίδιο κανάλι, είναι παραπάνω λεφτάκια και μία εποχή «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες». Ο Κουτσόπουλος είναι καλός μάγειρας και παρουσιαστής, θα ήθελα να τον κάνω παρέα. Έχω φάει κροκόδειλο και ιπποειδή», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Ηλίας Μαμαλάκης.
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι
- ΕΕ: Ποιες χώρες σημείωσαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τιμές ακινήτων το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442