Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 4-4: Το παιχνίδι της χρονιάς στο Λονδίνο
Σε ένα παιχνίδι που… έβρεξε γκολ και είχε απίθανη εξέλιξη η Τσέλσι έμεινε ισόπαλη με το χορταστικό 4-4 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.
Φανταστικό ματς στο «Stamford Bridge» ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλε με σκορ 4-4, χαρίζοντας απλόχερα θέαμα σε ένα χορταστικό παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Premier League.
Το εν λόγω αποτέλεσμα… βοήθησε τη Λίβερπουλ η οποία πλησίασε στους τρεις πόντους από τους πρωτοπόρους «πολίτες», βάζοντας… φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής που θα αναμετρηθούν μεταξύ σε ένα ντέρμπι που θα διεξαχθεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι εκείνη που άνοιξε το σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 25ο λεπτό. Η απάντηση της Τσέλσι όμως ήταν εντυπωσιακή αφού έφερε… τούμπα το ματς.
Αρχικά, ο Τιάγκο Σίλβα στο 29′ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1, με τον Στέρλινγκ να δίνει το προβάδισμα στους «μπλε» για το 2-1. Η Σίτι παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε σε 2-2 πριν το ημίχρονο με τον Ακάντζι (45+1′).
Η δεύτερη ανατροπή στον αγώνα άνηκε στους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Χάαλαντ να σκοράρει για δεύτερη φορά κάνοντας το 3-2. Η αντίδραση της Τσέλσι ήρθε 20 λεπτά αργότερα με τον Νίκολας Τζάκσον να ισοφαρίζει 3-3. Η αναμέτρηση μας… φιλούσε άλλα δύο τέρματα. Ο Ρόδρι στο 86′ με τη… βοήθεια του Τιάγκο Σίλβα που βρήκε την μπάλα, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρόγια κέρδισε πέναλτι, με τον Πάλμερ να είναι ψύχραιμος και να διαμορφώνει το τελικό 4-4.
- Ίντερ – Μπολόνια 3-1: Επέστρεψαν στην κορυφή οι Νερατζούρι
- ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μπάρναμπας Βάργκα
- Νότια Αφρική – Καμερούν 1-2: Πέρασε στα προημιτελικά και «σφράγισε» το ραντεβού με το Μαρόκο
- Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Νιλικίνα – Αμφίβολος για Φενερμπαχτσέ (pics)
- Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ταϊρίκ Τζόουνς
- Τσιτσιπάς: «Τελικός Grand Slam, δεν θα πιω αλκοόλ και θα κόψω τη ζάχαρη» (vid)
- Ο «Χάαλαντ» της Μπρέντφορντ είναι Βραζιλιάνος – Έχει… τρελάνει την Αγγλία ο Ιγκόρ Τιάγκο
- Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1: Ο Έντσο στο 90+5′ έκανε δώρο στην Άρσεναλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442