Ο Λιονέλ Μέσι, κάτοχος από χθες το βράδυ της 8ης «Χρυσής Μπάλας» στην καριέρα του, σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της τελετής στο Παρίσι, διαβεβαίωσε ότι δεν έχει ξεχάσει την Μπαρτσελόνα, το σύλλογο με τον οποίο έγινε διάσημος, αποκαλύπτοντας επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στον σύλλογο:
«Νομίζω, με όλα όσα μου έδωσε ο σύλλογος και λαμβάνοντας υπόψη αυτά που προσέφερα επίσης, δεν είναι καλό να μην έχω αντίο. Γι’ αυτό ελπίζω ότι μια μέρα θα έρθει η ώρα να επιστρέψω. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, αγαπώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Δεν ξέρω αν στο νέο «Καμπ Νου» ή οπουδήποτε αλλού, αλλά θα έπρεπε να συμβεί.
Η επιστροφή στη Βαρκελώνη είναι μια επιλογή, είναι το μέρος όπου θα ζήσω. Η Μπαρτσελόνα πάντα με βοηθούσε, όπως βοήθησα και τον σύλλογο. Θα ήθελα να συνεργαστούμε με κάποιο τρόπο.
Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο γιατί είναι διαφορετικός σε όλα. Το γεγονός ότι ήμουν εκεί τόσα χρόνια είναι αυτό που μου επέτρεψε να κερδίσω τόσα βραβεία», είπε-μεταξύ άλλων- ο 36χρονος Αργεντινός που αγωνίζεται στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι.
Ο Μέσι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 , μετακομίζοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πέρασε δύο σεζόν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!