Πέρασε «τρένο» από την Κρήτη ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας να δίνει απαντήσεις στο γήπεδο. Εκεί που ξέρει να παίζει ο Ολυμπιακός και να κερδίζει. Βλέπετε στον Παναθηναϊκό πανηγύρισαν την απόφαση της Σταμολέκα που τους έδωσε το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη στα χαρτιά και συνάμα έκοψε ένα βαθμό από τον Ολυμπιακό.
Πανηγυρίζουν γιατί είναι πρώτοι στην προσωρινή βαθμολογία της Σταμολέκα, αυτή που διαμορφώθηκε από την απόφαση σκάνδαλο της Πρωτοδίκη της Σούπερ Λιγκ. Μια απόφαση που ο Ολυμπιακός πιστεύει ακράδαντα πως θα ρίξει στην Επιτροπή Εφέσεων όπου προσέφυγε.
Μέχρι τότε η προσωρινή βαθμολογία λέει πως ο Παναθηναϊκός έχει 22 βαθμούς, ο Ολυμπιακός 21 και η ΑΕΚ 20 με τον ΠΑΟΚ στους 17. Σε 9 ματς με το… χάρτινο διπλό του ΠΑΟ με… σκόρερ την Σταμολέκα.
Η πραγματική βαθμολογία, αυτή στο γήπεδο θέλει τον Ολυμπιακό πρώτο με 22 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο, την ΑΕΚ με 20 και τον Παναθηναϊκό με 19 και ένα ματς λιγότερο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Έβερτον για την 32η αγωνιστική της Premier League.
Η Άρσεναλ γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα της από την Μπόρνμουθ (1-2), έμεινε στους 70 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, που, όμως, έχει δύο ματς λιγότερα.